Nood aan tijdelijke HR-ondersteuning binnen jouw team?

Een positieve impact op jouw bedrijf!

 

Ons dynamisch team van HR-professionals vervullen diverse rollen binnen organisaties, zowel op korte- en langte termijn en in soft & hard HR. Met een persoonlijke, plug & play en hands-on aanpak versterken ze jouw team en leveren ze duurzame en kwalitatieve resultaten. Ze gaan proactief jouw HR-uitdagingen aan, met oog voor het échte impact op jouw team en bedrijf.

Als HR-partner gaan ze verder dan alleen HR-beleid, ze fungeren als klankbord voor medewerkers en het management. Daarbij bieden ze vertrouwen in talloze HR-facetten op maat!

10 tips voor investeren in talentmanagement

Angélique - HR Partner

“Midden december contacteerde NOWA mij betreffende een HR BP functie op 30 minuten van mijn woonplaats. Het was mij tijdens dit eerste contact al vlug duidelijk dat ze een ervaren partner in hun vak zijn. Ze konden tijdens het gesprek meteen aanvoelen welk vlees ze in de kuip hadden, of zeg ik beter welke chips in het zakje? Want de opdracht bij PepsiCo is mij duidelijk op het lijf geschreven. Ik heb een aantal jaren ervaring als HR in de voedingsindustrie én ik ben een echte foodlover. Na een aantal weken bij PepsiCo ben ik er zeker van: dit is een goede fit. Zowel voor mij als voor mijn onstilbare honger naar kennis en vernieuwing. De warme contacten met NOWA zijn een leuke extra, maar ook hun vlotte administratie en financiële opvolging zijn een bewijs van hun professionele aanpak. Een eerste, maar zeker niet de laatste samenwerking!”

Gilles - HR Partner

“Een aantal maanden geleden contacteerde NOWA me omtrent een mogelijk nieuw project als Compensation & Benefits Specialist bij In The Pocket. Het was een aangename kennismaking waarbij ze me meer info gaven omtrent de opdracht en waarbij er gecheckt werd of er al dan niet een match was met mijn wensen en sterktes. Ook na de opstart volgde NOWA goed op hoe de opdracht liep. Bedankt voor de leerrijke opdracht & fijne samenwerking!”

Ready for a change? Join our Bold Team!