WANT TO MAKE A DIFFERENCE?

WANT TO MAKE
A DIFFERENCE?

COME AND JOIN


Onze NOWA Familie met NOWArriors zit vol ambitie. Waar jouw HR passie ook ligt, als persoon kan jij jouw stempel drukken. Bold individuals, impactful results that’s what we stand for at NOWA HR.


WHY YOU’D WANT TO BE A NOWARRIOR?

 

 

BE BOLD!

Bij NOWA  zijn onze vier waarden meer dan woorden. Ze vormen de leidraad bij elke beslissing en versterken elke dag de band tussen het team. Samen onze ambitie verwezenlijken en bold te zijn in alles wat we doen. Bold dat staat voor…

Brave

Het openlijk delen van onze strategie en resultaten empowered het maken van vooruitstrevende beslissingen.

Open-mindedness

Een warme sfeer waar jouw eigenheid centraal staat. NOWA vormt een team, waar iedereen zichzelf kan zijn en jouw mening gewaardeerd wordt.

Longlasting partnership

Duurzaam partnership, niet enkel voor onze klant of kandidaat, maar ook binnen het team.

Drive

We’re a bold dynamic force! We stimuleren feedback en waarderen ieders input. De weg die je aflegt als NOWArrior wordt niet gemaakt voor jou, maar door jou.

Do you have the NOWArrior DNA?

NOWA is een team dat gebeten is door HR. Eerlijk is eerlijk, onze NOWArriors zijn – naast extreem gedreven – een levendig team met het motto “work hard play hard and have fun while doing it”. Ben jij…

LOYAAL

Steunen en gesteund worden zijn jouw essentials.

GO GETTER

Met doelen voor ogen kan je bij ons al jouw drive & ambitie kwijt.

POSITIVO

Perfectie bestaat niet. Je zet door & geeft niet op. Positive vibes only!

VOORUITSTREVEND

Shoot for the stars. Bij NOWA zien we het groot & jij ook!

INITIATIEFRIJK

Eat, sleep, onderneem & repeat.

DYNAMISCH

Geen enkele dag is hetzelfde. Flexibiliteit geeft jou een boost!

Meet the team

Geoffrey Pol
Payroll - Comp&Ben Project Consultant

Geoffrey is nieuwsgierig, altijd op zoek naar nieuwe ontdekkingen en klaar voor avontuur. Professioneel staat hij stevig in zijn schoenen en biedt hij een helpende hand in uitdagende situaties, gedreven door een echte can-do mentaliteit. Buiten het werk vindt Geoffrey ontspanning in zijn tuin, genietend van de frisse lucht. Maar zijn echte energiebron? Sportieve uitdagingen! Of het nu gaat om voetbal, rugby, zwemmen, hardlopen... zijn mindset is altijd: let's do this!

Lien Loobuyck
HR Consultant & Business Partner

Lien is een vrolijke Brabantenaar die altijd te vinden is voor een goede serie of film. Tevens nieuwsgierig en meeslepend en houdt van fietsen en reizen. Met een scherp gevoel voor humor en sarcasme, kan een goede kwinkslag altijd gewaardeerd worden.

Elke Bax
Payroll Project Consultant

Maak kennis met Elke, onze veelzijdige teamgenoot! Buiten het werk kan je haar vinden op de tennisbaan, genietend van culinaire avonturen in de keuken, of de wereld aan het verkennen. Haar passie voor interieur weerspiegelt zich in haar leergierigheid, sociale persoonlijkheid, flexibiliteit en nauwkeurigheid!

Fien Vereecke
HR Consultant & Business Partner

Fien is een nieuwsgierige en avontuurlijke Gentenaar die altijd op zoek is naar nieuwe ervaringen en uitdagingen. Haar empathische en vriendelijke persoonlijkheid maken haar een echte people-person, terwijl haar vastberadenheid en doorzettingsvermogen haar helpen om haar doelen te bereiken. In haar vrije tijd vindt Fien haar innerlijke rust door de wereld rond te reizen en nieuwe plekken te ontdekken.

Lieselot Deroo
Office Manager

Meet onze geliefde Office Manager met West-Vlaamse roots, Lieselot. Bekend om haar no-nonsense mentaliteit en hands-on aanpak. Zij is de go-to-person voor alle administratieve, boekhoudkundige of logistieke vragen. Buiten het werk vind je haar vaak met haar loopschoenen aan, klaar om bekende en onbekende trailpaden te verkennen!

Lisa Winters
Payroll Project Consultant

Een echte, enthousiaste Limburger die gebeten is door getallen en wetgeving. Steeds een doorzetter in alles wat ze doet, geen enkele uitdaging gaat ze uit de weg. In haar vrije tijd te vinden in warme landen of verzonken in een fictie boek.

Tom Van Nieuwerburgh
Partner

Enthousiaste positivist met een nieuwsgierigheid naar mensen, ervaringen en complexe omstandigheden. Geboren multitasker, neemt graag engagement. Wil graag alles uit het leven halen en heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Katrijn Lievens
Partner

Een gedreven HR professional, die houdt van klare taal en heldere beslissingen. Wil de mensen en de organisaties waar ze mee samenwerkt constant laten groeien.

Stephanie Blommaert
Partner

Geboren en getogen enthousiaste idealist. Voelt rechtvaardigheid tot in de kern van haar lijf. Ambitieuze West-Vlaamse madam die houdt van creëren en communiceren. Gepassioneerd danseres, mag je altijd wakker maken om nieuwe dingen te gaan ontdekken.

Our process

Welke stappen mag je verwachten wanneer je solliciteert bij NOWA?

Take the first step

Stuur jouw CV door met een korte, toffe voorstelling over jezelf via mail naar info@nowahr.be 

We laten jou geen 2 dagen wachten op een antwoord!

Teams call

Onze eerste kennismaking! Het doel is altijd om jou te leren kennen, te luisteren naar waar je naartoe wil én wat daarin jouw wensen zijn.

Meet & Greet

Kennismaking met de rest van het team op kantoor. We vinden het belangrijk dat je een match voelt met jouw team to be!

Last Step

Eén van onze partners neemt met jou contact op en zal feedback geven over het gesprek.

Ready for a change? Join our Bold Team!
Wij zijn op zoek naar Payroll Project Consultants
Iets voor jou? Ontdek het hier!