Onze stempel op jouw verhaal?

"Flexibiliteit, meedenken en professionalisme zijn de woorden die voor ons verbonden zijn aan onze partner NOWA"

Door een onverwachte uitval binnen ons HR team hadden wij een dringende nood aan een ervaren HRBP. Binnen de kortste keren konden wij met een aantal kandidaten in gesprek gaan, en de uiteindelijke invulling bleek een schot in de roos voor Opera Ballet Vlaanderen, een complexe organisatie in een zeer specifieke sector. Flexibiliteit, meedenken en professionalisme zijn de woorden die voor ons verbonden zijn aan onze partner NOWA.
Ann De Somere - HR Manager

“De kwaliteit van de kandidaten die wij hebben ontmoet was uitstekend”

Dankzij de hulp van NOWA hebben we Selma kunnen verwelkomen in ons kleine HR-team. Ze is nog maar een paar dagen bij ons, maar we hebben nu al het gevoel dat de puzzel compleet is. Zij is zeer efficiënt, autonoom en aarzelt niet om initiatief te nemen. Haar jonge en moderne blik geeft ons een nieuwe kijk op onze projecten. Ik ben ook zeer tevreden over de samenwerking met Emma Pots, ons aanspreekpunt bij NOWA. De kwaliteit van de kandidaten die wij hebben ontmoet was uitstekend, evenals de follow-up van de procedure van A tot Z.
Marianne Servais - HR Talent Manager

“Dynamiek en resultaatsgerichtheid ten top”

Bij Amplifon is resultaatsgericht werken key. Katrijn van NOWA bleek een perfecte fit voor onze omgeving. Ze toonde een enorme drive en ging met veel enthousiasme en een onuitputtelijke energie recht op haar doel af. Hierbij kon ze beroep doen op haar stevige expertise en bracht ze telkens opnieuw de belangen van de verschillende stakeholders samen. We hebben haar dan ook een paar maanden na afronding van haar eerste project binnen Amplifon teruggevraagd om een nieuwe opdracht te volbrengen.
Lien Michiels - HR Director Amplifon

"Je voelt je bij NOWA geen nummer"

Enkele weken geleden heb ik contact gehad met Katrijn Lievens van NOWA. Zij contacteerde me voor een mogelijk nieuw project. Het kennismakingsgesprek is me zeer bijgebleven. Een vlotte babbel, zeer transparant in samenwerkingsmodaliteiten, de juiste vragen, aandacht voor de persoon en de klant, … Ook de opvolging na het gesprek met de klant was top. Je voelt je bij NOWA geen nummer of de zoveelste freelancer op rij. Katrijn zoekt gericht naar de juiste match tussen de freelancer en de opdrachtgever. Heel fijn samenwerken op deze manier.
Een tevreden freelancer

"Een rots in de branding!"

Katrijn van NOWA heeft naast een ruime HR expertise een aanstekelijke dosis drive en energie, en levert zo op een resultaatgerichte en structurele manier merkbaar toegevoegde waarde aan de business, haar team en haar collega's! We prijzen ons gelukkig dat ze ons in dat moeilijke eerste pandemie-jaar standvastig en helder door woelige wateren kon loodsen! Een rots in de branding!
Anne-Catherine Massagé - VP Corporate Talent Management
Ready for a change? Join our Bold Team!