De nieuwste toevoeging aan ons team van NOWArriors!

We zijn verheugd om onze nieuwste aanwinst aan jullie voor te stellen: Cleo! Cleo zal de komende elf weken ons team van NOWArriors versterken als stagiaire Recruitment Consultant. 🌟

Cleo studeert Handelswetenschappen aan de Universiteit van Gent en zit in haar laatste jaar. Gedreven door HR en alles wat daar mee te maken heeft, gaat ze maar al te graag nieuwe uitdagingen aan. Ze kijkt er dan ook enorm naar uit om als stagiaire Recruitment Consultant aan de slag te gaan én is vastbesloten om bij te dragen aan het succes van NOWA HR.

Om haar wat beter te leren kennen, stelden we haar enkele vragen.

Wat is je ultieme vakantiebestemming, en waarom?

Ik zou heel graag naar Japan reizen omdat dit me zo een veelzijdig land lijkt. Ik zou van alles daar willen proeven: Enerzijds de ‘big city life’ met zijn ongekende en hypermoderne technologieën, anderzijds de prachtige natuur en historisch cultureel erfgoed waarover dit land beschikt. Ook hun cultuur lijkt me super interessant en waardevol om te ontdekken.

 Wat is jouw klein gelukje?

Zoals elke fan van de zomer, word ik intens gelukkig van het eerste zonnestraaltje na een lange winter. Wat een beetje vitamine D al niet kan doen!

Mijn grootste guilty pleasure?

Dr. Grey en co! Ik ben een grote Greys Anatomy fan en heb elke aflevering minstens 2 keer gezien (& counting 😉). Na een drukke dag vind ik dat het beste wat er is om te ontspannen!

Wat is je favoriete seizoen en waarom?

De zomer! Geef mij maar zomerse kleedjes, een zonnebril in mijn haar en picknickjes onder de zon.

Als je één ding zou mogen veranderen aan de wereld, die niet alleen in jouw voordeel is. Wat zou dat zijn?

Dat elk kind ter wereld toegang heeft tot onderwijs. Ik besef maar al te goed dat dat niet overal een evidentie is en ben dan ook heel dankbaar dat ik kan en mag studeren!

Als je je leven zou omschrijven in drie woorden, welke woorden zijn dat dan?

Busy, liefdevol & gezellig.

Hoe ziet je ideale zondag eruit?

Een lekker ontbijtje of brunch met het gezin in de ochtend en in de namiddag gaan hardlopen want op zondag is mijn motto Sunday = runday!

Wat heb je nog nooit gedaan, maar zou je heel graag willen doen?

Ik zou graag ooit een marathon lopen, ik denk dat elke runner dat wel ergens op zijn bucketlist heeft staan. Met veel doorzettingsvermogen en training lukt dit me misschien ooit wel? 🙂

Ready for a change? Join our Bold Team!